December 2016:
Bevraging van de partners is verwerkt (met dank voor de maximale respons). De keuze voor editie 2017 is duidelijk: voorkeur voor Ghelamco Arena. Intussen zijn de gesprekken met Ghelamcoa Arena ook al achter de rug en is de zekerheid m.b.t. deze locatie een feit.
Januari 2017:
Uit de contacten met onze partners bleek een duidelijke voorkeur voor een snelle duidelijkheid omtrent de datum: wij hebben donderdag 12 oktober 2017 vastgelegd in de Ghelamco Arena
1 juli 2017:
Wij houden eraan om al onze partners, sponsors, ondersteunende organisaties, sympathisanten, participanten, ... een welverdiende en spetterende vakantie toe te wensen.
27 augustus 2017:

De vakantieperiode bij uitstek is nagenoeg achter de rug. Voor ons is dit het signaal om de stand van zaken voor het HR-Gala 2017 op te maken.

De partners/sponsors hebben zoals naar goeie gewoonte alle ruimte en tijd gekregen om bij voorrang hun vroegboekingen vast te leggen, en zelfs al te beginnen met het uitnodigen van hun contacten.

Het betekent tegelijk dat wij vandaag de inschrijvingen volledig open stellen (dus ook individueel via internet = www.hr-gala.be ) … tot zolang niet volboekt natuurlijk.

Denkt uzelf aan een participatie of mogelijks één van uw bekenden? U kunt het ons vrijblijvend laten weten. Voor wie voor de eerste keer kennis wil maken met onze organisatie (boekingen per tafel) hebben wij ook nog een leuke verrassing in petto. In het verleden werden immers heel wat geïnteresseerden geconfronteerd met een “vroege uitverkoop”. In de maand september willen we daarom ook extra aandacht schenken aan mogelijke nieuwkomers.

Nog kort even meegeven:

  • Dit jaar gaat het HR-Gala door op donderdag 12 oktober (en dus niet de 4° donderdag)
  • We gaan terug naar onze vertrouwde stek = de Ghelamco Arena in Gent
  • Onze centrale gast is Minister Alexander De Croo
27 september 2017: nog 1 tafel beschikbaar ... voor de rappen onder jullie